Jobba med oss!

Vi växer ordentligt och söker de som vill vara med på resan.

Vi erbjuder kundunika automationslösningar av högsta kvalitet. All projektledning, konstruktion, tillverkning, montering samt provkörning sker under ett och samma tak, vilket möjliggör ett totalansvar gentemot kund som få andra företag kan erbjuda. Välkommen att bli del av Mared Automation i Tidaholm!

Våra värderingar

Jämlikt

Alla har lika värde oavsett arbetsuppgifter, kön, läggning, etnicitet, position. Ingen arbetsuppgift är viktigare än någon annans, bara olika. Alla hjälps åt.

Hållbart

Hållbart innebär för oss att vi tar ansvar för våra anställdas hälsa och utveckling, minskar vårt klimatavtryck och utvecklar verksamheten så att den är finansiellt uthållig. Vi vill också ta externt ansvar, som vi använder en del av vårt överskott till.

Engagemang

Vi är en arbetsplats där man kan utvecklas och påverka och vill göra sitt bästa för kollegor, kunder och företaget. Vi välkomnar delaktighet där känslor och personligheter är viktiga förutsättningar för utveckling.

Professionellt

Alltid kundens bästa i fokus, Vi tar ansvar för våra åtagande. Skiljer på sak och person.

Ärligt

Det/Allt vi säger är sant. Vi står för våra handlingar.

Om Mared Group

Mared-koncernen levererar lösningar, produkter och tjänster till svenskt näringsliv sedan 1967. Det började med maskiner till trä- och pelletsindustrin men verksamheten har breddats fortlöpande. Idag levereras allt ifrån komponenter och maskiner till kompletta systemlösningar med tillhörande expertis, kompetens, logistik och service till industrin, återvinningsbranschen och fastigheter.